Редактор: e-mail: Кадър бТВИлко Желязков в специалните служби никога не е бил

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВИлко Желязков в специалните служби никога не е бил
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Илко Желязков извършваше услуги на хора от гръцкото разузнаване

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Илко Желязков в специфичните служби в никакъв случай не е бил някакъв шеф с изкрлючение на късия интервал в ДАТО. Той беше чиновник в гръцкото направление на времето в Националната работа за сигурност. 2001 или 2002 година станаха вътрешни кавги, тъй като там по една от разработките по гръцка линия се откри, че той прави услуги на гръцки жители, които съгласно нашите чиновници бях чиновници на гръцкото разузнаване. Оттам беше влезнал доста вътре с контрабандисти на цигари и по този начин нататък. И тогава не беше признато тези неща да си изкарват на бял свят, кирливите ризи се затваряха вътре в областта на самата работа.

Това сподели проф. Николай Радулов за Илко Желязков, на който Съединени американски щати наложи наказания по закона " Магнитски ".

И просто го освободиха, той излезе от службите, по-късно след някакъв интервал, като се позабрави тази работа и се попромени управлението на службите, някой го взе за чиновник под прикритие поради неговите връзки. Не знам какви са връзките му, в този момент всички получихме биографията му, имам поради, че в енергетиката сполучливо се разви, кой знае за какво, защото той е по обучение филантропичен, не е електроник, не е електричар, не е инженер, само че това са връзки, които са забавни. Държавна организация национална сигурност не е имала някаква изгода от него. Желязков е обвързван с Пеевски и се удивлявам по какъв начин толкоз бързо получи достъп за информация до класифицирана информация, сподели още проф. Николай Радулов в " Лице в лице " по бТВ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР